Deel je nieuws

Collecte voor de Hersenstichting

Van 28 januari t/m 2 februari vond de jaarlijkse collecteweek van de Hersenstichting plaats.

In Heerhugowaard is gecollecteerd door in totaal 121 collectanten, waarvan 10 met een nieuwe digitale collectebus als pilot “Collecte 2.0”

Kunstenaars gezocht

Kunstenaars worden opnieuw op hun creativiteit getest. Voor de jaarlijkse kunstexpositie van Bloeiend Zijpe worden zij opgeroepen om met de meest bijzondere kunstwerken te komen. Het is voor de kunstenaars een manier om het publiek kennis te laten maken met hun passie.

Strafworpen doen Tornado de das om

TORNADO – WESTFRIESLAND/SEW 3

 

 

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

Fietsen met TC Omnisport in 2019

Toer Club Omnisport, opgericht in 1972 en dus al bijna 50 jaar oud, start in maart met het nieuwe seizoen.

OpschoonLOOP

Zaterdag 23 maart organiseert Inbewegen, i.s.m.Gemeente Heerhugowaard en Heerhugowaard Sport n.V., de eerste Opschoonloop in Heerhugowaard. Help mee naar een schone omgeving; Vrij van troep, afval en zwerfvuil. En dat terwijl je lekker buiten gezond in beweging bent. Wandelen of Hardlopen!

Premiere 'Leef je Droom'

Wat als je niet kan slapen? Je wakker ligt door de gedachten over alles wat er afgelopen dagen gebeurd is. Je wakker ligt door je vragen over de wereld. Je wakker ligt door je dromen voor de toekomst.

Arie en Silvester terug in Theater!

Waar kennen mensen jullie van?

Silvester: "Mensen kennen Arie nog steeds van zijn tijd bij De Lama's."

Arie: "Veel mensen kennen ons van het werk. Dat soort mensen noem je collega’s ."

Revas rolstoeldansen naar de finale.

Afgelopen zaterdag heeft een afvaardiging van Revas Rolstoeldansen uit heerhugowaard deelgenomen aan de Fletchercup danswedstrijd. De wedstrijt werd gehouden in het Fletcherhotel te Steenwijk. Na het ophalen van het startnummer was het wachten op de start van de klassen waar zij in uitkomen.

Pagina's